Dreaming for life

#61

2017.06.08. 15:00, Bence

Tegnap nagyon rosszul éreztem magam. Hiába ébredtem fel reggel már jóval nyolc előtt, nem tudtam rávenni magam, hogy az felkeljek az ágyból. Majdnem dél volt, mire mégis felöltöztem, akkor is csak azért vettem rá magam, mert mosdóba kellett mennem. Elkapott az érzés, amikor hiányzik mellőlem valaki. Jobban mondva: ez mindig bennem van, csak néha olyan erőre kap, amivel már képtelen vagyok megbírkózni. Ehhez még jöttem a rémálmok is. Viszont egyikre sem emlékszem tartósan, legfeljebb pár óráig. Majd túlélem valahogy...

Említettem, hogy sütök fahéjas tekercset (a videó linkjét ITT találjátok), ami végül szerintem elég jóra sikerült. Az is beszédes, hogy két adagot csináltam, és másnap reggelre az összes elfogyott, szóval a többieknek is ízlett - vagy csak megették. Bár kiderült, hogy mostohahúgom valószínűleg allergiás a szójatejre, ugyanis tegnapra felpuffadt kicsit az arca, és az orvostól allergia elleni gyógyszert kapott. Ez csak azért furcsa, mert előtte is evett már olyan palacsintát, amiben szójatej volt. Természetesen utána meghallgathattam, hogy én is vigyázzak vele, mert lehet, hogy eddig nem volt bajom tőle, de még lehet, illetve a szójának is vannak káros hatásai, és a többi. Erre csak bólogatni tudtam, hiszen mindennek rendesen utána olvasok. Közepesen idegőrlő, amikor arról magyaráznak neked, amiről te többet tudsz. Naaa mindegy. Ma pedig sárgaborsó főzeléket főztem, ami mindig is hatalmas kedvencem volt - ehhez pácolt, grillezett tofut sütöttem.

Közben a kisebbik öcsém is lebetegedett, így mindketten egész hétre itthon maradnak/maradtak. Szerencsére csak tegnap délutánig volt lázas, azóta nincs nagy baja. Jelenleg épp alszik. Előreláthatóan holnap végig én fogok vigyázni rá, ugyanis mindenki más dolgozik/vizsgázik/tanul.

Ma reggel több, mint egy órát töltöttem a fürdőben, mivel inkább kétnaponta borotválkozom, mert utálok borostás lenni. Kipróbáltam az új gélmaszkot, aminek az illata kísértetiesen hasonlít a ragasztóéra, és leszedéskor is annyira húzta a bőrömet, mintha azzal kentem volna be az arcomat, de legalább használt. Ideje lenne elmennem végre fodrászhoz is. Főleg azért, mert oldalt és hátult is eléggé megnőtt, a szárítása is tovább tart. Végül úgy döntöttem, hogy a festést most hanyagolom - majd valamikor nyár végén lesz világosabb hajszínem. Talán szőkére váltok.

A nagy kérdés, hogy hétvégén lesz-e időm festeni. Ha nem lesz, akkor is csinálok. Már vagy másfél hete itthon vagyok, de még mindig nem ültem le a vászon elé. Szombaton kiülök az árnyékos teraszra, és festek. Így lesz. Még akkor is a terv mellett maradok, ha közben bálnák potyognak az égből.

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.